قابل توجه دانشجویان محترم

۰۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۸:۰۲ کد : ۴۳۸۹ اخبار مربوط به دانشجویان

باسلام
به اطلاع دانشجویان محترم می‌رساند که از تاریخ 13 شهریور ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند شروع می‌شود لذا شایسته است برنامه ریزی لازم جهت پرداخت به موقع شهریه صورت پذیرد تا در موقع ازدحام و حجم زیاد تراکنش های مالی حین ثبت نام مشکلی در واریز شهریه و انتخاب واحد نیمسال جدید پیش نیاید. در این راستا پرداخت بدهی قبلی و تسویه آن و واریز شهریه ثابت ترم جدیدبرای شروع ثبت نام الزامی است.  دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برای رفع نگرانی های پرداخت شهریه بصورت اقساط کما فی السابق تسهیلات مناسب اقساط چندین ماهه بصورت چک و وام های متعدد بانک ملی و مهر اقتصاد را در اختیار دانشجویان محترم قرار میدهد که میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه و یا مستقیم با حسابداری دانشجویی  داخلی۲۳۱۰ و۲۳۱۱ و صندوق رفاه دانشجویی داخلی ۲۳۱۲و ۲۳۱۳و۲۳۱۴ تماس حاصل نمایند.

( ۱ )

نظر شما :